Hallo…

Mula2 nak buat Blog sbb ade member suruh, dia kate susah nak cari bahan untuk pemancing malaysia dalam google (padahal aku cari ada jer), so sebab taknak mengecewakan kawan2, buat gak la…🙂

Pas ni mngkin akan cerita beberapa pengalaman ak dalam dunia hanyir ni dan beberapa teknik yang kitorang dapat sepanjang bergiat dengan memancing…

mungkin ade yang berguna pada saper2 yang baru nak mula, dah dah otai2 mngkin x sesuai…😛

ps: mesin dalam gambar tu yang no dua ak beli, antara yg termurah di pasaran, tapi mmg agak best gak… hihihi