Trip redah

Kejadian ni x igt dah bile… tp pg dgn member gak… layan cast kat area gua tempurung, perak…

Set cast pun cap ayam… mesin abu garcia black max + rod expert graphite + main spiderwire 8lbs… sampai je port terus redah je sungai… cast dr tengah ke tepi sbb sungai tu lebar… nasib la x dalam, klu x mmg jenuh gak nak cast…

image

Walaupun xde badong kat area ni… tp dpat sebarau mini mcm ni pun dah best gile… rasa jugak la dia sentap… hehehe